Charlie and the Party Factory
Trouwfeest | Huwelijksfeest

Trouwfeest | Huwelijksfeest

Weddingplanner boeken

Trouwplannen? Proficiat! Dan is het nu spannend aftellen naar die ene speciale dag. Maar eerst is er werk aan de winkel: een originele feestlocatie boeken, de ceremoniemeester, catering, muziek, huwelijksuitnodigingen, gastenlijsten samenstellen en het lijstje gaat nog wel even door. Geen idee waar en hoe jullie moeten starten om een onvergetelijk huwelijk te plannen? Geen paniek! 

>> Charlie and the Party Factory is jullie weddingplanner die eerst luistert naar jullie wensen en dan meteen in actie schiet om alles te plannen met de rode puntjes op de i. Hoe gaan we te werk?

STAP 1: Meet & Greet Charlie, jouw huwelijksplanner.

Gewapend met een simpele pen en papier kom ik tijdens een brainstormsessie - € 40/uur -  vooral luisteren en veel vragen stellen. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Wat typeert jullie als koppel en hoe kunnen we dat vertalen naar een uniek en origineel trouwfeest! Een romantisch huwelijksthema, een mini rockfestival of een bruiloft met een hoekje af? Ik heb nu al duizend ideeën!

STAP 2: Zijn we een match? Actie!

Bij Charlie and the Party Factory kan je terecht voor de volledige organisatie van je trouwfeest of ik help met afgelijnde opdrachten zoals het zoeken van een geschikte feestzaal, catering bestellen, originele trouwdecoratie of het boeken van de beste liveband. Op de juiste momenten pingpongen we met ideeën en feedback en zorgen we er samen voor dat we niets over het hoofd zien.

STAP 3: THE Day! En dan nu… genieten maar! 

Als weddingplanner is het mijn taak om op de dag zelf alles te checken en te dubbelchecken, de leveranciers te briefen, de planning te bewaken zonder stress en zonder zorgen. Dankzij mijn jaren ervaring en organisatietalent, kunnen jullie op elk moment van de dag op de expertise van Charlie rekenen. Ik ben zichtbaar onzichtbaar aanwezig zodat jullie 200 % kunnen genieten!

Weddingplanner huren? Dan kan Charlie helpen met:

  • Opstellen planning en to do list maken trouwfeest
  • Zoeken van originele trouwlocaties in België en buitenland
  • Origineel thema huwelijksfeest uitwerken 
  • Receptie, catering, huwelijkstaart bestellen
  • Huwelijksuitnodigingen ontwerpen en uitsturen 
  • Originele trouwdecoratie, bloemen, tafelversiering 
  • Muziek trouwfeest boeken, animatie, huwelijksfotograaf 
  • Hotels, taxidienst, bruidssuite reserveren
  • Bewaken planning en budget huwelijksfeest
  • En zoveel meer…

Kostprijs weddingplanner

Aan een vast tarief van 45 euro per uur presenteer ik mezelf als een professionele, maar toch budgetvriendelijke partner. Werken we samen voor een langere periode en wensen jullie de volledige organisatie van jullie trouwfeest over te laten aan Charlie and the Party Factory? Dan spreken we een vast budget af dat haalbaar is voor beide partijen. 

PRAKTISCH:  Annulaties en wijzigingen worden -indien 1 maand op voorhand- 50 procent in rekening gebracht (alle aangekochte materialen, gepresteerde uren en te presteren uren). Wijzigingen en annulaties op 2 weken van de feestdatum worden volledig in rekening gebracht. Aangezien wij die datum vrijhouden voor jullie + ook mensen van ons team daar al enige tijd op voorhand voor boeken, hopen wij hiervoor op jullie begrip. 

Wil jij ook een trouwfeest om nooit te vergeten?
 Charlie is er helemaal klaar voor! 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK >>

Meer items
Trouwfeest | Huwelijksfeest

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x