Charlie and the Party Factory
Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje boeken voor feestneuzen!

Een origineel verjaardagsfeestje organiseren voor zoon of dochterlief? Alle vriendjes van de klas uitnodigen, de hele dag over en weer lopen, het huis op stelten en nadien uitgeteld in de zetel?  Charlie heeft een beter plan! Welkom in het knotsgekke speelatelier van Charlie and the Party Factory in Sint-Martens-Leerne tussen Gent en Deinze.

Op zoek naar een wijze locatie voor een kinderfeestje?

Op het einde van een doodlopende straat stap je door de houten poort in de wondere wereld van Charlie. Een kindvriendelijke en groene omgeving waar alleen feestvarkens van 4 tot en met 12 jaar zijn toegelaten en waar het verplicht is om te ravotten, spelen, dansen, zingen, knutselen, koken, kampen te bouwen en op ontdekking te gaan. 

Naast het atelier bevindt er zicht een weelderige tuin en een cool kamp, dus bij mooi weer kunnen ze buiten ravotten of spelen we het themaspel buiten. 


Een thema kiezen voor een origineel verjaardagsfeest? 

Check! Charlie heeft een menukaart samengesteld waarin jongens en meisjes, klein en groot zich zeker kunnen vinden. Kies samen met jouw zoon of dochter het leukste thema: 

Wil je de themafeestjes ontdekken? klik dan hier

Benieuwd naar enkele sfeerbeelden van de feestjes? Klik hier


Verjaardagsfeest boeken praktisch:

Charlie and the Party Factory is elke woensdag en zaterdag open voor plezante verjaardagsfeestjes van 14 tot 17 uur en op vrijdag van 15.30 tot 18.30 uur. Het atelier opent een kwartiertje op voorhand

Willen jullie boeken? Gelieve dan onderaan door te klikken naar het reservatieformulier en daar alles in te vullen. Op die manier krijg ik alle nodige informatie door. Dank je wel! 

 • Leeftijd: 4 – 12 jaar
 • Locatie:Leiehoek 3, Sint-Martens-Leerne (tussen Gent en Deinze).
 • Aantal: 6 tot 25 kindjes (minimumprijs is sowieso 160 euro).
 • Prijs: 16 euro/kindje (tenzij anders vermeld bij beschrijving van het feestje)
 •  In deze prijs zit inbegrepen: 1 begeleider, 3 uur speelplezier, schmink, hopen verkleedkledij, punch, werkmateriaal, voorbereiding en opruimwerk, bekertjes en borden voor de taart, een te gek soundsysteem om hun favoriete muziek af te spelen, discoball, ...
 •  Minimumbedrag van € 160 + huurprijs atelier = € 35 (vanaf juni)
   Vanaf 14 kindjes wordt een extra begeleider voorzien, gelieve dit aub duidelijk  te vermelden zodat we tijdig een teamgenoot kunnen inzetten:) Kostprijs = € 45.
 • Aantal kindjes: het aantal kindjes moet ten allerlaatste 5 dagen op voorhand doorgegeven worden. Indien er toch minder kindjes aanwezig zijn dan doorgegeven kunnen wij hier helaas geen terugbetaling voor voorzien.
 • Extra drink: Indien gewenst kan het atelier ook een uurtje of extra uurtjes geboekt worden om een drink te geven voor de ouders van de klas. Gelieve dan wel zelf drank en versnapering te voorzien. Bekertjes kunne gebruikt worden van het atelier. Huurprijs van het atelier voor 1 uur extra: 55 euro. Dit is inclusief een begeleider die nog bij de kindjes blijft en het atelier achteraf nog helemaal opruimt. Per extra worden dezelfde tarieven aangerekend. Bij de extra drink kunnen jullie zich settelen aan de tafeltjes aan het water. Bij minder mooi weer kan je onder de tent staan. Drankjes voor de kindjes zijn inbegrepen de prijs. 
 • Betaling: We vragen om op voorhand via overschrijving te betalen. Vermeld hierbij steeds jullie naam & familienaam, de datum van het feestje en jullie adres! De info voor de overschrijving vind je bij het boekingsformulier! 
 • Verjaardagstaart: Je hebt keuze tussen 4 à 5 taarten van Julie’s House (prijzen variëren). Wij houden rekening met allergieën of intoleranties. Bekijk onze verschillende taarten hier.
 • Parkeerplaats: voldoende plaats voor de deur.
 • Foto's tijdens het feestje: indien u niet wilt dat er een foto op Facebook/instagram komt, gelieve dit dan specifiek te vermelden. 

Belangrijk bericht aan de ouders: jullie worden vriendelijk verzocht om het speelterrein te verlaten om te shoppen, te rusten, te sporten of andere activiteiten te boeken. Dit omdat wij uit ervaring leerden dat de kindjes veel meer opgaan in het spel als we  ze heel even volledig onder onze hoede hebben :)

 • Pinata: Op elk feest is een pinata een voltreffer! We hebben verschillende soorten, voor jongens en meisjes. De prijs hiervan is 24 euro, de prijs van de vulling en de soort vulling kunnen jullie zelf bepalen. 
 • Zondagen? Op zondag kan het atelier geboekt worden op aanvraag, naargelang de beschikbaarheid. Op zondag geldt er een meerprijs van 25 euro.

Wil jij ook een verjaardagsfeest om nooit te vergeten? 

 Charlie is er helemaal klaar voor! 


 

BOEK HIER EEN VERJAARDAGSFEESTJE BIJ CHARLIE >>

Meer items
Verjaardagsfeestje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x