Bedrijfsfeest, themafeest, familiefeest,..

Een thema feest organiseren in een handomdraai?

50 jaar getrouwd, jouw dertigste verjaardag, een afscheidsfeest, een geweldig verrassingsfeest of een gezellige familiedag? Elke reden is goed om een spetterend feest te organiseren met vrienden en familie! Af en toe mag het nét dat tikkeltje meer zijn met een origineel thema of een buitengewone locatie. En dat is één van de specialiteiten van Charlie. Ik popel al om jullie te helpen!

Een origineel feest organiseren… Hoe? Help? 

Heb je zelf geen tijd of zin om een feest in elkaar te steken of wens je tips en tricks van een professionele partyplanner? Dan kom ik graag langs met mijn checklist en mijn onuitputtelijke ideeën. Ik ben helemaal thuis in het vinden van leuke feestlocaties, cateraars, decoratiespecialisten, grafisch ontwerpers, enzovoort. Ook het bewaken van de planning en het budget behoort tot mijn taken zodat alles netjes onder controle blijft en jullie zorgeloos kunnen genieten. 

Een partyplanner huren? Charlie kan helpen met:

  • Originele verjaardagsfeesten: sweet sixteen, 20 jaar, 30 jaar, 40 jaar…
  • Familiefeest organiseren met animatie voor groot en klein
  • Familiedag, familie activiteit met uitstappen, catering, vervoer…
  • Themafeest bij jouw thuis of op locatie: White Party, flower power, western…
  • Verrassingsfeest: pensioen, huwelijksverjaardag, verloving…
  • Afscheidsfeest of welkomstfeest organiseren
  • Privéfeesten, bedrijfsfeesten, communiefeest, huwelijksfeest
  • En zoveel meer…

Kostprijs partyplanner 

Voor ieder feest vraag ik 45 euro per gewerkt uur.  Dit uurtarief is van kracht bij alle voorbereidingen naar aanloop van het event (emails, laden en lossen, leveranciers contacteren). Voor die prijs mag je rekenen op een zorgeloze voorbereiding, mijn beste ideetjes en duizend-en-één zaken tot in de puntjes geregeld. Neem ik de volledig organisatie voor mijn rekening of wens je zelf bepaalde zaken te regelen? Alles kan! We zorgen voor heldere communicatielijnen en een overzichtelijke checklist. Allerlei workshops en activiteiten kunnen helemaal in thema uitgewerkt worden. Prijs en info hiervan op aanvraag. 

PRAKTISCH: Elke workshop duurt minimum 3 uur (klaarzetten en opruimen inbegrepen). Km vergoedingen zijn nog niet inbegrepen. Annulaties en wijzigingen worden -indien 1 maand op voorhand-50 procent in rekening gebracht (alle aangekochte materialen, gepresteerde uren en te presteren uren). Wijzigingen en annulaties op 2 weken van de feestdatum worden volledig in rekening gebracht. Aangezien wij die datum vrijhouden voor jullie + ook mensen van ons team daar al enige tijd op voorhand voor boeken, hopen wij hiervoor op jullie begrip. 

TIP: Kies je voor een externe feestlocatie? Dan kan ik je alvast de tuin van Charlie and the Party Factory aanraden tussen Deinze en Gent! In een fantastische groene omgeving aan het water kunnen kinderen uren ongestoord spelen (met toegang tot het speelatelier) terwijl de volwassenen genieten van hapjes en drankjes of een BBQ in de tuin. 

Klaar om een knallend feest te organiseren?
Charlie is er helemaal klaar voor!

UW FEESTJE START HIER >>

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x