Communiefeest | Lentefeest

Communiefeest of lentefeest: ideeën nodig?

Een communiefeest of lentefeest organiseren voor jouw zoon of dochter? Schakel snel een professionele hulplijn in voor een vlot verloop van jouw feest! Charlie and the Party Factory is jouw feestpartner in crime om alle praktische details te overlopen, de nodige to do lijstjes op te stellen en alles tot in de puntjes te regelen.

Op zoek naar een originele locatie? Dat kan in de tuin van Charlie!

STAP 1: Meet & Greet Charlie, jouw partyplanner.

Gewapend met pen en papier schuiven we samen aan tafel en bespreken we alle ideeën en mogelijkheden. Is het een communiefeest of lentefeest voor een jongen of meisje? Hoeveel personen staan er op de gastenlijst en zijn er veel kinderen aanwezig? Welke animatie en catering hadden jullie gewenst? Organiseren jullie het feest graag thuis? Geen probleem, dan bekijken we samen wat je nodig hebt en welke voorzorgen we moeten nemen bij regenweer. 

STAP 2: Zijn we een match? Actie!

Communie kaartjes ontwerpen of uitnodigingen maken voor het lentefeest? Check! Tafeldecoratie? Geen probleem! Het regelen van catering en bediening? Je hoeft het maar te vragen. Jullie communiefeest of lentefeest wordt helemaal op maat verzorgd! Heb je graag dat ik alles organiseer van A tot Z of wil je graag bepaalde onderdelen zelf organiseren. Alles kan! We zorgen voor transparante communicatielijnen zodat de organisatie vlot verloopt.

STAP 3: THE Day! En dan nu… genieten maar!

Opstaan, je flink uitrekken en in je ogen wrijven… het is feest! Met de expertise en ervaring van Charlie and the Party Factory maken we van jouw communie of lentefeest een onvergetelijke dag!

Kostprijs partyplanner communiefeest, lentefeest

Voor ieder feest vraag ik 45 euro per gewerkt uur. Voor die prijs mag je rekenen op een zorgeloze voorbereiding, mijn beste ideetjes, een open communicatie en alles tot in de puntjes geregeld. Dit uurtarief is van kracht bij alle voorbereidingen naar aanloop van het event (emails, laden en lossen, leveranciers contacteren).

Party tip: Wil je graag verkleedkledij, schmink en gekke kapsels tijdens jouw feest? Aan € 50 per uur krijg je een ervaren make over specialist uit mijn team ter beschikking! Workshops kunnen volledig in thema uitgewerkt worden, prijs hiervan op aanvraag.

PRAKTISCH: Elke workshop duurt minimum 3 uur (klaarzetten en opruimen inbegrepen, exclusief voorbereidingen via mail, laden en lossen etc). Km vergoedingen zijn nog niet inbegrepen. Annulaties en wijzigingen worden -indien 1 maand op voorhand-50 procent in rekening gebracht (alle aangekochte materialen, gepresteerde uren en te presteren uren). Wijzigingen en annulaties op 2 weken van de feestdatum worden volledig in rekening gebracht. Aangezien wij die datum vrijhouden voor jullie + ook mensen van ons team daar al enige tijd op voorhand voor boeken, hopen wij hiervoor op jullie begrip. 

 TIP: Kies je voor een externe feestlocatie? Dan kan ik je alvast de tuin van Charlie and the Party Factory aanraden tussen Deinze en Gent! In een fantastische groene omgeving aan het water kunnen kinderen uren ongestoord spelen (met toegang tot het speelatelier) terwijl de volwassenen genieten van hapjes en drankjes in de tuin. Regen of zon? Onze tuin is op alle weersomstandigheden voorzien!

Een partyplanner boeken voor een communiefeest of lentefeest?
 Charlie is er helemaal klaar voor!

MAAK HIER EEN AFSPRAAK >>

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x