24 november 2019

Herfstvoorstelling De Blaadjesprinses

De blaadjes prinses 

Wat is de "blaadjes prinses" zonder de blaadjes aan de bomen, een hysterische vrouw. 

Want de blaadjes aan de bomen is wat haar het meest gelukkig maakt. 

Wanneer ze opmerkt dat de bladeren van de bomen beginnen te vallen stort haar leven in. Zijne majesteit de koning kan het verdriet van zijn dochter niet meer aanzien en stuurt zijn beste ridder op onderzoek uit... Hij bevraagt het hele bos, maar die hebben allemaal "horen waaien" dat de ander er iets met te maken heeft... Tot hij bij de heks aankomt, weet die meer ? 


Seizoensverhalen draait rond gezelligheid, kwaliteit en humor.


De verhalen worden volledig in de leefwereld van de kinderen gebracht en ondersteund door een professionele muzikant. Elk seizoen heeft zijn eigen verhaal en sfeer.
Tijdens de verhalen gebeurt er telkens "iets" waardoor we de hulp van de kleuters nodig hebben. Zij gaan dan samen met Ine en de muzikant aan de slag met een bewegelijke en passende activiteit. Wanneer de activiteit afgerond is komen we terug samen om naar het einde van het verhaal te luisteren.

Na de voorstelling kunnen ouders genieten van een kop koffie en een stukje taart. Ook voor de kindjes is er lekkers voorzien en een drankje. De kindjes kunnen het atelier verder ontdekken, buiten spelen of misschien zelf eens proeven van de toverdrankjes! Ook de ouders kunnen rondsnuisteren of gezellig genieten aan het water aangezien we hier net aan de Leie zitten :) 

Waar? In het atelier van Charlie and the Party Factory, Leihoek 3 Sint Martens Leerne

Wanneer?  op zondag 24 november 2019. Voorstelling start om 14.00 tot 15.00 u

! De deuren gaan niet veel vroeger open aangezien de kindjes door een magische poort moeten en de voorstelling meteen begint. 

Prijs? 15 euro per kindje, 10 euro per volwassene.  

Wie? Alle kindjes vanaf 3 jaar. 

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x