30 maart 2019

LENTEVOORSTELLING SEIZOENSVERHALEN

"Meneer mol ziet geen drol"

Meneer mol wordt wakker want het is lente, maar dat heeft hij zelf helemaal niet door.

In tegendeel, hij is enorm triest en ergert zich aan iedereen die zo druk aan het werk is. Waarom toch? Al dat lawaai en die vrolijke drukte, hij ziet niet waarom dit nodig is. Gelukkig komt daar zijn beste vriend Marcel, misschien kan hij meneer mol helpen..


Seizoensverhalen draait rond gezelligheid, kwaliteit en humor. 


De verhalen worden volledig in de leefwereld van de kinderen gebracht en ondersteund door een professionele muzikant. Elk seizoen heeft zijn eigen verhaal en sfeer.
Tijdens de verhalen gebeurt er telkens "iets" waardoor we de hulp van de kleuters nodig hebben. Zij gaan dan samen met Ine en de muzikant aan de slag met een bewegelijke en passende activiteit. Wanneer de activiteit afgerond is komen we terug samen om naar het einde van het verhaal te luisteren. 

Na de voorstelling kunnen ouders genieten van een kop koffie en een stukje taart. Ook voor de kindjes is er lekkers voorzien en een drankje. De kindjes kunnen het atelier verder ontdekken, buiten spelen of misschien zelf eens proeven van de toverdrankjes! Ook de ouders kunnen rondsnuisteren of gezellig genieten aan het water aangezien we hier net aan de Leie zitten :) 

Waar? Atelier Charlie, Charlie and the Party Factory, Leihoek 3 Sint Martens Leerne

Wanneer? 13.30-15.30 u, op zaterdag 30 maart. 

Prijs? 15 euro voor de kids, 6euro voor de ouders. 

Wie? Alle kindjes van 3 tot 8 jaar :) 

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x