Over Charlie

Meet & Greet Charlotte, alias Charlie

Geboren en getogen in Roeselare,  sinds haar tienerjaren trotse Gentenaar, full energy mama met een creatieve mindset, rechtdoorzee en een professionele partyplanner. Het organiseren van feestjes heeft ze met de papfles meegekregen. Het ene feest was nog niet afgelopen of haar ouders waren het volgende themafeestje al aan het plannen. Haar papa werkte elk thema uit en mama ontfermde zich over alle details, van decoratie en bloemen tot dresscode. Een fantastische feestmicrobe die nog versterkt werd doordat haar man ook in de event- en reissector werkt.

Vol overtuiging startte ze 5 jaar geleden Charlie & the Party Factory en sindsdien organiseert Charlotte met hart en ziel trouwfeesten, verjaardagsfeestjes, communiefeesten en alle soorten feestjes met een hoge Charlie-factor…

Getrouwd op All Stars? Ook dat is Charlie! Haar trouwfeest was zot plezant en met een stevige hoek af, maar ze kan zich ook helemaal geven wanneer ze een romantisch huwelijksfeest moet organiseren met veel roze en tule, een witte koets en gouden krulletters op de uitnodiging. Love it! Voor haar is elk feest een uitdagend project waar ze het beste van zichzelf én van jullie in verwerkt. Want het is haar streefdoel om met een persoonlijke toets elk feest à la carte uit te werken.

Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes. In haar job is ze een pietje precies, werkt ze ‘in the zone’ en laat het graag vooruit gaan. Daarom werkt Charlie ook heel graag met kinderen…

In deze grotemensenwereld waar kinderen altijd beleefd en netjes moeten zijn, was er dringend nood aan een ‘kids proof’ Charlie feestlocatie voor verjaardagsfeestjes. Een plaats waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, zingen, dansen, klimmen, ravotten, kliederen en kleuren. Een feestatelier waar we feestjes voor kinderen organiseren met een creatieve speeltuin in het groen én… waar mama’s en papa’s ons eventjes helemaal alleen laten zodat mysterieuze geheimen onder ons blijven! Deze feestlocatie – tussen Gent en Deinze – bestaat echt en zet elke woensdag, vrijdag en zaterdag de deuren open voor feestvarkentjes van 4 tot en met 12 jaar. Charlie is er helemaal klaar voor. Jij ook?

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x