Over Charlie

Wie is Charlotte? 


Geboren en getogen in Roeselare en dus trotse West-Vlaming maar uitgeweken naar Gent voor studies en daar blijven plakken. Mama van 2 witharige zonen en trotse eigenaar van 2 lieve honden die haar creativiteit, rechtdoorzee gehalte en professionalisme als event planner alleen maar aanmoedigen. Het organiseren van feestjes heeft ze met de papfles meegekregen. Het ene feest was nog niet afgelopen of haar ouders waren het volgende themafeestje al aan het plannen. Haar papa werkte elk thema uit en schreef de beste speeches terwijl haar mama ontfermde zich over alle details, van decoratie en bloemen tot dresscode.

Vol overtuiging startte ze 5 jaar geleden Charlie & the Party Factory en sindsdien organiseert Charlotte met hart en ziel  verjaardagsfeesten (voor heel jong, jong, oud en heel oud), communiefeesten, themafeesten en allerlei workshops met een hoge Charlie-factor…

Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes. In haar job werkt ze op haar eigen -soms ietwat atypische- manier en laat het graag vooruit gaan. Daarom werkt Charlie ook heel graag met kinderen…

Waar staat Charlie and the party factory voor? 

Organiseren, decoreren, inrichten en op zoek gaan naar origineel entertainment is haar passie, hobby en job. Ze daagt zichzelf graag uit en gaat kant en klare pakketten keihard uit de weg.

Charlie zal altijd op maat jouw evenement uitwerken met verfrissende ideeën en oog voor (originele) details. Je kan bij Charlie terecht voor reuze en mini evenementen, voor volledige planning of enkel de inrichting,.. Maatwerk en flexibiliteit zijn voor haar superbelangrijk! 

Maar evenementen organiseren is niet het enige wat haar motiveert. In deze grotemensenwereld waar kinderen altijd beleefd en netjes moeten zijn, was er dringend nood aan een kindvriendelijke Charlie feestlocatie voor verjaardagsfeestjes. Een plaats waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, zingen, dansen, klimmen, ravotten, kliederen en kleuren. Een feestatelier waar we feestjes voor kinderen organiseren met een creatieve speeltuin in het groen én… waar mama’s en papa’s ons eventjes helemaal alleen laten zodat mysterieuze geheimen onder ons blijven! Deze feestlocatie – tussen Gent en Deinze – bestaat echt en zet elke woensdag, zaterdag en zondag de deuren open voor feestvarkentjes van 4 tot en met 12 jaar. Charlie is er helemaal klaar voor. Jij ook?

 

 

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x