Over Charlie

Meet & Greet Charlotte, alias Charlie en het team! 

Geboren en getogen in Roeselare,  sinds haar tienerjaren trotse Gentenaar, full energy mama met een creatieve mindset, rechtdoorzee en een professionele partyplanner. Het organiseren van feestjes heeft ze met de papfles meegekregen. Het ene feest was nog niet afgelopen of haar ouders waren het volgende themafeestje al aan het plannen. Haar papa werkte elk thema uit en mama ontfermde zich over alle details, van decoratie en bloemen tot dresscode.

Vol overtuiging startte ze 5 jaar geleden Charlie & the Party Factory en sindsdien organiseert Charlotte met hart en ziel trouwfeesten, verjaardagsfeestjes, communiefeesten en alle soorten feestjes met een hoge Charlie-factor…

Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes. In haar job is ze een pietje precies, werkt ze ‘in the zone’ en laat het graag vooruit gaan. Daarom werkt Charlie ook heel graag met kinderen…

In deze grotemensenwereld waar kinderen altijd beleefd en netjes moeten zijn, was er dringend nood aan een kindvriendelijke Charlie feestlocatie voor verjaardagsfeestjes. Een plaats waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, zingen, dansen, klimmen, ravotten, kliederen en kleuren. Een feestatelier waar we feestjes voor kinderen organiseren met een creatieve speeltuin in het groen én… waar mama’s en papa’s ons eventjes helemaal alleen laten zodat mysterieuze geheimen onder ons blijven! Deze feestlocatie – tussen Gent en Deinze – bestaat echt en zet elke woensdag, vrijdag en zaterdag de deuren open voor feestvarkentjes van 4 tot en met 12 jaar. Charlie is er helemaal klaar voor. Jij ook?

 Charlie heeft het geluk samen te werken met knotsgekke jobstudenten of zelfstandigen die ook oude rotten zijn ih vak (nog niet stokoud, maar toch oud genoeg om alle vertrouwen in hun handen te leggen!) 

Ontdek hier wie ze zijn! 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x