Quote

format_quote

Beste Charlotte, Ik wilde je nog even bedanken voor vandaag (en Aagje natuurlijk!) Jaime vond het een geweldig feestje en er werd veel nagepraat over eenhoornwater, en meer van dat soort lekkere drankjes! Dank jullie wel, en wellicht tot in de toekomst!

Kirsten Nijsten

format_quote

1.000 x dank !! Goeie ideeën, prachtige uitvoering & volledig van je woord !! Dank je Charlotte om ons feest (trouw) tot in de puntjes te verzorgen !! Meer dan zomaar een aanrader !!

Wim Darthet

format_quote

Beste Charlotte, Nog eens bedankt voor de hele mooie en originele stand, met hart en ziel gedaan, proficiat. Tot een volgende editie ?

Ann

format_quote

Dag Charlotte, Na de receptie hebben we elkaar niet meer gezien, dus bij deze nogmaals dank voor de puike organisatie en de sympathieke samenwerking. Wij konden onze muziek spelen in de meest ideale omstandigheden en dat maakt het voor ons extra aangenaam. Hartelijke groet ene wie weet tot binnenkort, Kries

Cries

format_quote

Ik wil je feliciteren met het afgelopen huwelijksfeest van zaterdag. Het was prachtig ingericht en alles is top verlopen. Je mag fier zijn op jezelf.

Anne-Catherine Ramboux

format_quote

Bedankt om onze mooiste dag nog mooier te maken dan we hadden kunnen dromen! Je voelde perfect aan wat we wilden en gaf er een extra touch aan! Iedereen die een prachtig en origineel feest wil, slechts één adres: Charlie!

Valérie Van den Berghe

format_quote

Super ervaring voor de kinderen. Onvergetelijk en dik 5 sterren waard!

Ann Vanaelst

format_quote

We willen jou ook nog eens echt bedanken. Jij hebt niet alleen vertrouwen en rust gebracht, maar ook het concept van het groeifeest verder uitgebouwd met het concept van de opdrachten, het goede doel waar Marie nu haar centjes aan zal geven, de lekkere taart van Julie’s House, enz.

Eva Schollaert

format_quote

Wat een prachtige bruiloft was het afgelopen weekend zeg! Charlotte, dat heb je echt prachtig in elkaar gestoken en de locatie was adembenemend mooi. Heb het super naar mijn zin gehad samen met Tim en wij gaan zeker in de toekomst nog samenwerken.

Kimberley Gibbs

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x