Theater + Workshops

TheatervoorstellingenIn samenwerking met Ine van Bobooti, organiseren we te gekke voorstellingen en workshops in het Atelier van Charlie. Ine is een spring in't veld die haar verhalen ongelooflijk puur, echt en ontluikend grappig brengt. Met Bobooti combineert ze de natuur met creativiteit en humor: een mix dat volledig past binnen het concept van Charlie. Waar we het leven als een feest zien omdat het allemaal zo mooi is.

Wil jij naar 1 van onze voorstellingen komen?

 Theater Worskhop 

We willen niet alleen voorstellingen geven waar we ook de mama's, papa's, oma's, opa's, tantes, nonkels en alle andere aanverwanten welkom heten maar we willen de kinderen ook de kans geven om zichzelf helemaal in de theaterwereld te wanen, zonder pottenkijkers ;) Daarom organiseren we op regelmatige basis workshops waar kinderen vanaf 5 jaar kunnen aan deelnemen.  Ben je benieuwd naar deze workshop?

 

Drumfeestje/ Drumworkshop

Heb jij dat ritme in jou en wil jij je ook eens helemaal uitleven op de drum?

Wil je eens alle energie uit je lijf trommelen en de jungle fever voelen? 

In samenwerking met een ubersympathieke drumleraar die getraind werd bij de Bekuzi Stam in Noordelijk Afrika, laten we jullie de drumvibes voelen! De workshop zelf duurt een dik uur maar wordt voorafgegaan door de andere activiteiten die Atelier Charlie bij elk feestje aanbiedt (schminken, verkleden, dansen, ..). Voor het drumfeest werken we in thema Jungle Fever, dus laat gerust het beest in jullie los.

Oren dicht en ogen open, want het drumfeest kan beginnen!!    

Interesse? Klik dan hier 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x