Themas

Hoe verloopt een feestje bij Atelier Charlie? 

14 u: Aankomst van de feestvarkens. Schminken, verkleden, het atelier ontdekken.

14.30: Afscheid nemen van de mama en/of papa. Start themaspel of themafeest.

16.00u: Einde themaspel. Start cadeautjesspel en andere klassiekers! 

16.30: Taart eten en de benen van onder julie lijf dansen of ravotten buiten! 

17.00u: Einde feestje. 

Neon PartyNeonparty! Wil jij jouw eigen Glow in the Dark t-shirt maken samen met jouw vriendin en vriendinnen? Wil jij zelf glow in the dark schmink op jouw gezicht zodat jouw vrienden je kunnen zien schitteren in het donker?  Met neon & glow in the dark verf gaan we aan de slag en met behulp van sjablonen maken we supercoole prints op de t-shirts. Op het einde van het feest kunnen jullie allemaal een uniek ontworpen stuk mee naar huis nemen! 

Vraag aub wel aan je vriendjes om hun t-shirts met lange of korte mouwen mee te brengen, dit is niet inbegrepen in de prijs. Als jullie toch liever T-shirts door Charlie laten voorzien kan dit. Deze kosten 4 euro perT-shirt. 

Lasergame! Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud!  Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams.  Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laser pistool weergegevenSchuil in het kamp van Charlie and the Party Factory, gebruik bomen ter bescherming en let the battle begin! Charlie beschikt over 10 lasergames. Zijn jullie met meer dan 10? Wees gerust, we bedenken extra spannende spelregels zodat iedereen een belangrijke rol heeft en iedereen aan de beurt komt! 

Theaterfeestje          


Vanaf maart kunnen jullie een theaterfeestje boeken in samenwerking met Ine van Bobooti, een knotsgek te gekke dame die op commando alle accenten kan nadoen en met een gezonde dosis humor, elke voorstelling charmant en grappig brengt. Tijdens een theaterfeestje gaan we op zoek naar de onrustmakers in het dorpje 'Samenfijn' want het is er niet meer zo fijn. Aan de hand van een verhaal en enkele avontuurlijke opdrachten in het bos, proberen we de vossen te pakken te krijgen. En daarna is het aan onze avonturiers om er geheel  hun eigen versie en interpretatie van te maken en da acteurs in zich los te laten!

Om 16.45 is er een toonmomentje voor de ouders, zodat we onder luid applaus het feestje kunnen beëindigen.

Dit feestje kost 20 euro per kindje  (minimum 12 kids) en is inclusief popcorn als versnapering. Indien je nog een eigen versnapering wil meebrengen dan kan dit zeker. 


Kabinet van rariteiten en brouwsels

In het mysterieuze kabinet van rariteiten maken we heel rare drankjes.  Wij halen alvast de heksenketel boven en doen ons uiterste best om de mysterieuze recepten zo nauwgezet mogelijk te volgen ! Met bizarre, maar eetbare ingrediënten brouwen we bizarre drankjes. Proeven mag, voor wie durft! 


Het mysterie van Meester MaartenGebaseerd op de escape room, hebben we een geheime kamer met deurtjes, kiertjes en bizarre voorwerpen. Samenwerken, verbanden zien en raadseltjes oplossen vooraleer we naar de volgende kamer kunnen …Een spannende activiteit voor elke leeftijd en elk niveau! (Voor de tieners is er een moeilijke versie beschikbaar.)


Pyjamafeestje Pyjamaparty in het atelier + tipibedjes al dan niet als verrassing voor de jarige, geÏnstalleerd bij jullie thuis.

Op vrijdagavond na school, kunnen de kinderen 'crashen' in Atelier Charlie om er een pyjamaparty met kussens, muziek, popcorn, karaoke, verkleedpartijen etc mee te maken. Wij zorgen voor een lichte snack en het onvergetelijkste pyjamafeestje, terwijl Els de tipibedjes bij jullie thuis komt installeren. Dat wordt echt een knaller van formaat als de jarige de tipibedjes nog als kers op de taart krijgt! 

 Pyjamafeestje bij jullie thuis met workshop van Charlie and the party factory. 

Tijdens het weekend - naargelang de beschikbaarheid van iemand van team Charlie- kunnen wij jullie pyjamafeestje komen pimpen met leuke workshops die helemaal in thema passen. Een laatste actieve stuiptrekking voor ze hemelszoet kunnen wegdromen in hun heerlijke tipibedjes.

.Pyjamafeestje bij jullie thuis met de tipibedjes in thema.

Jullie kunnen ook enkel de tipibedjes huren en jullie meest creatieve zelve loslaten op de kindjes!


Kids disco 
Willen de feestvarkens zich volledig uitleven? Dan kunnen ze hier het beste van zichzelf geven op het podium! Ze krijgen eerst ruim de tijd om hun outfit uit te kiezen, geschminkt te worden en dan beginnen we eraan! De jarige mag zijn playlist aan ons bezorgen en dan zorgen we dat we zijn favoriete muziek afspelen! Discobal en  rookmachine zijn uiteraard aanwezig! We maken popcorn en dansen alle energie uit ons lijf! 


De mysterieuze schattenjacht


De lieve trollendanskoning kan trollendansen, heksendansen en anti-zwartemagie dansen waardoor hij de mensen die bij hem staan allerlei superkrachten kan bezorgen. Maar hij kan dit eigenlijk omdat hij allerlei magische drankjes kan brouwen !! Hij brouwde die uren aan een stuk in zijn toverkabinet maarrrr het toverkabinet is klein en hij moet zich altijd bukken, waardoor zijn rug krom groeit, zijn benen verstijven en hij dus zo goed als vast zit. Nu kan hij niks meer doen en is hij superverdrietig want nu zijn de magischemensen kwaad op hem omdat hij niks meer brouwt en niet meer danst! En dus geen magie meer verspreid.. daarom zitten ze achter zijn schat aan om hem te pesten! Help jij de schat van de trollendanskoning beschermen?

 Drumfeestje Heb jij dat ritme in jou en wil jij je ook eens helemaal uitleven op de drum?

Wil je eens alle energie uit je lijf trommelen en de jungle fever voelen? 

Dan kan je vanaf nu een echt drumfeestje boeken! In het begin kan je je ook verkleden of schminken zodat je een alter ego of artiestennaam kan aanmeten en het atelier verkennen. Rond15 uur nemen we plaats achter de drumstellen want een ubersympathieke professionele drumleraar - jarenlang getraind bij de Bekuzi Stam in Noordelijk Afrika- laat jullie de drumvibes voelen. Voor dit feestje gebruiken we het thema 'Jungle Fever', dus laat het beest in jullie los! Oren dicht en ogen open, want het drumfeestje kan beginnen!! 

Prijs: 20 euro per kindje, drank en ijsje inbegrepen bij CONTANTE betaling. Taart kan zelf meegebracht worden. Minimum 12 kindjes, maximum 20 kindjes. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x