Themas

Hoe verloopt een feestje bij Atelier Charlie? 

14 u: Aankomst van de feestvarkens. Schminken, verkleden, het atelier ontdekken.

14.30: Afscheid nemen van de mama en/of papa. Start themaspel of themafeest.

16.00u: Einde themaspel. Start cadeautjesspel en andere klassiekers! 

16.30: Taart eten en de benen van onder julie lijf dansen of ravotten buiten! 

17.00u: Einde feestje. 

Neon PartyNeonparty! Wil jij jouw eigen Glow in the Dark t-shirt maken samen met jouw vriendin en vriendinnen? Wil jij zelf glow in the dark schmink op jouw gezicht zodat jouw vrienden je kunnen zien schitteren in het donker?  Met neon & glow in the dark verf gaan we aan de slag en met behulp van sjablonen maken we supercoole prints op de t-shirts. Op het einde van het feest kunnen jullie allemaal een uniek ontworpen stuk mee naar huis nemen! 

Vraag aub wel aan je vriendjes om hun t-shirts met lange of korte mouwen mee te brengen, dit is niet inbegrepen in de prijs. Als jullie toch liever T-shirts door Charlie laten voorzien kan dit. Deze kosten 4 euro perT-shirt. 

Lasergame! Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud!  Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams.  Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laser pistool weergegevenSchuil in het kamp van Charlie and the Party Factory, gebruik bomen ter bescherming en let the battle begin! Charlie beschikt over 10 lasergames. Zijn jullie met meer dan 10? Wees gerust, we bedenken extra spannende spelregels zodat iedereen een belangrijke rol heeft en iedereen aan de beurt komt! 


Kabinet van rariteiten en brouwsels

In het mysterieuze kabinet van rariteiten maken we heel rare drankjes.  Wij halen alvast de heksenketel boven en doen ons uiterste best om de mysterieuze recepten zo nauwgezet mogelijk te volgen ! Met bizarre, maar eetbare ingrediënten brouwen we bizarre drankjes. Proeven mag, voor wie durft! 


Pyjamafeestje Tijdens een pyjamafeestje mogen de kindjes in hun pyjama toekomen of hun pyjama meebrengen naar het atelier om hen dan helemaal te transformeren! Bij een pyjamafeestjes kunnen ze zich nog extra verkleden, worden ze geschminkt, houden we kussengevechten en maken we dromenvangers zodat ze toch met zeemzoete dromen kunnen gaan slapen. Bij dit feestje kan je gerust zelf ook nog extra versnaperingen meebrengen. Dit feestje kan eventueel ook op een later tijdstip doorgaan (vb van 16 tot 19 u of van 17 tot 20 u, naargelang de beschikbaarheid van team charlie). 

 Kids disco 

Willen de feestvarkens zich volledig uitleven? Dan kunnen ze hier het beste van zichzelf geven op het podium! Ze krijgen eerst ruim de tijd om hun outfit uit te kiezen, geschminkt te worden en dan beginnen we eraan! De jarige mag zijn playlist aan ons bezorgen en dan zorgen we dat we zijn favoriete muziek afspelen! Discobal en  rookmachine zijn uiteraard aanwezig! Klassiekers zoals de limbo, stoelendans en stopdans horen hier uiteraard helemaal bij! 


Pinata Party (heel binnenkort!)


Pimp je schoen (heel binnenkort!)


Avonturenfeest (heel binnekort!)  Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x