Charlie and the Party Factory
Themas

Themas

Hoe verloopt een feestje bij Atelier Charlie? 

14 u: Aankomst van de feestvarkens. Schminken, verkleden, het atelier ontdekken.

14.30: Afscheid nemen van de mama en/of papa. Start themaspel of themafeest.

16.00u: Einde themaspel. Start cadeautjesspel en andere klassiekers! 

16.30: Taart eten en de benen van onder julie lijf dansen of ravotten buiten! 

17.00u: Einde feestje. 

Bootfeestje!

Wat is er cooler dan je eigen bootfeestje te kunnen organiseren? In samenwerking met boot.be uit Gent, kunnen jullie met een eigen sloep een superleuke tocht maken op de Leie. Jullie krijgen waterpistolen mee om de andere matrozen een beetje te plagen en doen een paar opdrachten tijdens de tocht! De sloep heeft plaats voor 12 kindjes en uiteraard gaat een professionele schipper van boot.be met jullie mee. Alle informatie over de organisatie BOOOT vind je hier . 

De route per boot bedraagt ongeveer 1,5 uur. Drankjes zijn inbegrepen, kleine snackjes (vb cake) die toegelaten worden op de boot mag je zelf meebrengen. Je kan uiteraard ook nog een taart bestellen van Julies House, die we dan achteraf opeten in het atelier. 

Praktisch:- Eerst worden de kindjes geschminkt in het atelier en mogen ze zich verkleden om zo in supercool outfit mee te gaan op de boot. Daarna stappen we allemaal samen op en vertrekken we op onze spannende tocht! Bij aankomst van het atelier is er nog tijd om de cadeautjes open te doen en wat vrij te spelen/dansen/ravotten. 

- Dit feestje kan zowel in de voormiddag als in de namiddag geboekt worden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de schipper en het atelier. De uren en datum worden dus in overleg afgesproken. 

- Prijs: Voor dit feestje geldt een vaste prijs.  Dit feestje kost 370 euro voor 12 kindjes, incl begeleiding van Charlie en de schipper. 

Neon Party

Neonparty! Wil jij jouw eigen Glow in the Dark t-shirt maken samen met jouw vriendin en vriendinnen? Wil jij zelf glow in the dark schmink op jouw gezicht zodat jouw vrienden je kunnen zien schitteren in het donker?  Met neon & glow in the dark verf gaan we aan de slag en met behulp van sjablonen maken we supercoole prints op de t-shirts. Op het einde van het feest kunnen jullie allemaal een uniek ontworpen stuk mee naar huis nemen! 

Vraag aub wel aan je vriendjes om hun t-shirts met lange of korte mouwen mee te brengen, dit is niet inbegrepen in de prijs. Als jullie toch liever T-shirts door Charlie laten voorzien kan dit. Deze kosten 4 euro perT-shirt. 

Lasergame! 

Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud!  Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams.  Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laser pistool weergegevenSchuil in het kamp van Charlie and the Party Factory, gebruik palletten of kisten ter bescherming en let the battle begin! Charlie beschikt over 10 lasergames. Zijn jullie met meer dan 10? Wees gerust, we bedenken extra spannende spelregels zodat iedereen een belangrijke rol heeft en iedereen aan de beurt komt! 


Paint Your Party 

Ken jij Lucas Leliebrokkers? Dat is een kunstenaar die hier altijd leefde maar is moeten vluchten toen kunstkenners hem wildne gijzelen en dag en nacht wilden doen schilderen. Wij zijn kwaad op hen dat ze Lukas weggepest hebben dus uit wraak willen wij nu ook kunstwerken maken waarvan zij denken dat Lucas ze maakte en voor heel veel geld verkopen . We zijn dus een klein beetje maffia, maar wij zijn zeker niet slecht: we willen alleen maar centjes verdienen om lukas leliebrokkers in alle anonimiteit te laten verder leven. 

Wil jij helpen? Laat je dan volledig gaan met dit kunstfeestje en wees vooral niet bang om jouw handen vuil te maken! 


Kabinet van rariteiten en brouwselsIn het mysterieuze kabinet van rariteiten maken we heel rare drankjes.  Wij halen alvast de heksenketel boven en doen ons uiterste best om de mysterieuze recepten zo nauwgezet mogelijk te volgen ! Met bizarre, maar eetbare ingrediënten brouwen we bizarre drankjes. Proeven mag, voor wie durft! 


Het mysterie van Bolleboos Biervliet:

Gebaseerd op de escape room, hebben we een geheime kamer met deurtjes, kiertjes en bizarre voorwerpen. Samenwerken, verbanden zien en raadseltjes oplossen vooraleer we naar de volgende kamer kunnen …Een spannende activiteit voor elke leeftijd en elk niveau! (Voor de tieners is er een moeilijke versie beschikbaar.)


Kids disco 
Willen de feestvarkens zich volledig uitleven? Dan kunnen ze hier het beste van zichzelf geven op het podium! Ze krijgen eerst ruim de tijd om hun outfit uit te kiezen, geschminkt te worden en dan beginnen we eraan! De jarige mag zijn playlist aan ons bezorgen en dan zorgen we dat we zijn favoriete muziek afspelen! Discobal en  rookmachine zijn uiteraard aanwezig! We maken popcorn en dansen alle energie uit ons lijf! 


Schattenjacht
Aan de hand van raadsels en geheimzinnige tips door Tovenaar Broebelblokkers komen we te weten waar die schat nu juist ligt... Let op, het geheim moet bewaard worden, dus misschien moet je wel aan ons  zweren dat jullie het niet zullen verder vertellen.    

 Theaterfeestje          

Vanaf maart kunnen jullie een theaterfeestje boeken!

Ga aan de slag met eigen personages, ontwerp jouw ingangstickets, kies iemand uit die de popcorn zal maken, zorg voor een souffleur zodat je je tekst zeker niet vergeet en laat alle gekheid en fantasie in je los!! Hier kunnen de creatieve zielen volledig hun ding doen en hun eigen voorstelling volledig zelf in elkaar flansen. Het regisseren en creëren kan beginnen! 

Speurtocht

Vanaf maart kunnen jullie een speurtochtfeest boeken. Aanpasbaar aan alle leeftijden. Meer info volgt binnenkort.  

Themas

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x