Charlie and the Party Factory
Themas

Themas

Bootfeestje!

Wat is er cooler dan je eigen bootfeestje te kunnen organiseren? In samenwerking met boot.be uit Gent, kunnen jullie met een eigen sloep een superleuke tocht maken op de Leie. Jullie krijgen waterpistolen mee om de andere matrozen een beetje te plagen en doen een paar opdrachten tijdens de tocht! De sloep heeft plaats voor 12 kindjes en uiteraard gaat een professionele schipper van boot.be met jullie mee. Alle informatie over de organisatie BOOOT vind je hier . 

De route per boot bedraagt ongeveer 1,5 uur. Drankjes zijn inbegrepen, kleine snackjes (vb cake) die toegelaten worden op de boot mag je zelf meebrengen. Drankjes zijn inbegrepen in de prijs. 

Praktisch:- Eerst worden de kindjes geschminkt in het atelier en mogen ze zich verkleden om zo in supercool outfit mee te gaan op de boot. Daarna stappen we allemaal samen op en vertrekken we op onze spannende tocht! Bij aankomst van het atelier is er nog tijd om de cadeautjes open te doen en wat vrij te spelen/dansen/ravotten. 

- Dit feestje kan zowel in de voormiddag als in de namiddag geboekt worden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de schipper en het atelier. De uren en datum worden dus in overleg afgesproken. 

- Prijs: Voor dit feestje geldt een vaste prijs.  Dit feestje kost 370 euro voor 12 kindjes, incl begeleiding van Charlie en de schipper. De route per boot bedraagt ongeveer 1,5 uur. Drankjes zijn inbegrepen, kleine snackjes (vb cake) die toegelaten worden op de boot mag je zelf meebrengen. je kan uiteraard ook nog een taart bestellen van Julies House, die we dan achteraf opeten in het atelier. 

Neon Party

Neonparty! Wil jij jouw eigen Glow in the Dark t-shirt maken samen met jouw vriendin en vriendinnen? Wil jij zelf glow in the dark schmink op jouw gezicht zodat jouw vrienden je kunnen zien schitteren in het donker?  Met neon & glow in the dark verf gaan we aan de slag en met behulp van sjablonen maken we supercoole prints op de t-shirts. Op het einde van het feest kunnen jullie allemaal een uniek ontworpen stuk mee naar huis nemen! 

Vraag aub wel aan je vriendjes om hun t-shirts met lange of korte mouwen mee te brengen, dit is niet inbegrepen in de prijs. 

Lasergame! 

Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud!  Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams.  Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laser pistool weergegevenSchuil in het kamp van Charlie and the Party Factory, gebruik palletten of kisten ter bescherming en let the battle begin! Charlie beschikt over 10 lasergames. Zijn jullie met meer dan 10? Wees gerust, we bedenken extra spannende spelregels zodat iedereen een belangrijke rol heeft en iedereen aan de beurt komt! 

Beestige Bakkers

Bakkerschort aan en we duiken in het deeg. In samenwerking met de artisanale bakkerij Julie’s house uit Gent maken we lekkere taarten, cupcakes of cakepops. We zorgen voor kleurrijke versiering en eten onze buikjes rond. Lekkerrrr!


Kabinet van rariteiten en brouwsels

In het mysterieuze kabinet van rariteiten maken we heel rare drankjes.  Wij halen alvast de heksenketel boven en doen ons uiterste best om de mysterieuze recepten zo nauwgezet mogelijk te volgen ! Met bizarre, maar eetbare ingrediënten brouwen we bizarre drankjes. Proeven mag, voor wie durft! 


Het mysterie van Bolleboos Biervliet:

Gebaseerd op de escape room, hebben we een geheime kamer met deurtjes, kiertjes en bizarre voorwerpen. Samenwerken, verbanden zien en raadseltjes oplossen vooraleer we naar de volgende kamer kunnen …Een spannende activiteit voor elke leeftijd en elk niveau! (Voor de tieners is er een moeilijke versie beschikbaar.)


Action painting!  


Voor de creatieve zielen organiseren we een artistiek atelier! We gaan aan de slag met r  reuzeborstels,, hopen verf, haarspray krijtspray. We doen alles waarbij we ons vuil mogen maken- geen nood, de hippe jumpsuits zorgen ervoor dat de kleren spin en span blijven! Dit feestje kost 17 euro per kindje. 

Kids disco 

Willen de feestvarkens zich volledig uitleven? Dan kunnen ze hier het beste van zichzelf geven op het podium! Ze krijgen eerst ruim de tijd om hun outfit uit te kiezen, de juiste pruik op te zetten en dan beginnen we eraan! De jarige mag zijn playlist aan ons bezorgen en dan zorgen we dat we zijn favoriete muziek afspelen! Discobal en  rookmachine zijn uiteraard aanwezig! We maken suikerspin en dansen alle energie uit ons lijf! 


Schattenjacht

Aan de hand van raadsels en geheimzinnige tips door Tovenaar Broebelblokkers komen we te weten waar die schat nu juist ligt... Let op, het geheim moet bewaard worden, dus misschien moet je wel aan ons  zweren dat jullie het niet zullen verder vertellen.    

 Design your sweater!

In samenwerking met Debby Dewaele van Drawn by Mommy, kunnen de kids aan de slag met hun eigen sweater! We voorzien girly of stoere strijkapplicaties, ze kunnen aan de slag met textielstiften... Een superuniek en eigen ontwerp dat niemand in de kast heeft liggen, hoe cool is dat?! 

Dit feestje kost 18 euro per kindje. Gelieve wel zelf een sweater mee te brengen!

Themas

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x