Communie-/lente of groeifeesten

Ideeën nodig?

Een communiefeest of lentefeest organiseren voor jouw zoon of dochter? Schakel snel een professionele hulplijn in voor een vlot verloop van jouw feest! Charlie and the Party Factory is jouw feestpartner in crime om alle praktische details te overlopen, de nodige to do lijstjes op te stellen en alles tot in de puntjes te regelen.

Af en toe mag het nét dat tikkeltje meer zijn met een origineel thema of een buitengewone locatie. En dat is één van de specialiteiten van Charlie. Ik popel al om jullie te helpen!

Een origineel feest organiseren… Hoe? Help? 

Heb je zelf geen tijd om een feest in elkaar te steken of wens je wat tips van een professionele partyplanner? Dan kom ik graag langs om alles eens te overlopen met jullie. Ik ben helemaal thuis in het vinden van leuke feestlocatiescateraars, decoratiespecialisten, extern entertainment, enzovoort. Ook het bewaken van de planning en het budget behoort tot mijn taken zodat alles netjes onder controle blijft en jullie zorgeloos kunnen genieten. Mijn kladblok, balpen en ikzelf luisteren aandachtig naar jou/jullie terwijl jullie de gekste ideeën om me laten afkomen. Daarna verwerk ik alles netjes in een document met leuk beeldmateriaal en kunnen jullie beslissen of jullie willen samenwerken. Zodra jullie groen licht geven vraag ik een voorschot van 250 euro om de samenwerking te bevestigen en vliegen we erin!  

De dag zelf hoef je enkel nog op te staan, je flink uit te rekken en in je ogen te wrijven…want: het is feest!Charlie en het team,zorgen ervoor dat we van jullie zorgeloos kunnen genieten van het feest en de organisatie aan ons overlaat!

Kostprijs partyplanner 

Voor ieder feest vraag ik 50 euro per gewerkt uur. Voor die prijs mag je rekenen op een zorgeloze voorbereiding, mijn beste ideetjes, een open communicatie en alles tot in de puntjes geregeld. Dit uurtarief is van kracht bij alle voorbereidingen naar aanloop van het event (emails, laden en lossen, leveranciers contacteren) tot en met de prestaties op de dag van het event zelf en tijdens de afbouw. 


Een partyplanner boeken voor jouw feest? 
 Charlie is er helemaal klaar voor!

MAAK HIER EEN AFSPRAAK >>

Kerekewere

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x