Organisatie, styling en opvolging

Heb jij een feest in gedachten maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Charlie kan jouw helpen van A tot Z maar ook ergens tussenin. Van de start van het feest - bijvoorbeeld samen het thema uitdenken- tot het opruimen van de laatste kruimel als het feest is afgelopen: Charlie kan voor alles instaan. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en mee te werken aan een gloednieuw project dat nog helemaal uit de grond moet gestampt worden; laat die creatieve molen maar op volle kracht draaien.

Praktisch

We spreken af en beginnen bij het begin; zo simpel is dat. Verschiet niet als je me met kladblok en pen heel wat krabbels ziet schrijven.Ik vind dat nog altijd de leukste, makkelijkste en (voor mij persoonlijk) beste manier van brainstormen. Na onze afspraak zorg ik dat je alles mooi uitgetypt en met wat mooi beeldmateriaal via mail binnenkrijgt. Zodra we de samenwerking starten vraag ik een voorschot van 250 euro zodat we erin kunnen vliegen! 

Kostprijs 

Voor ieder feest vraag ik 50 euro per gewerkt uur. Voor die prijs mag je rekenen op een zorgeloze voorbereiding, mijn beste ideetjes, een open communicatie en alles tot in de puntjes geregeld. Dit uurtarief is van kracht bij alle voorbereidingen naar aanloop van het event (emails,  leveranciers contacteren, opvolging, decoratie bestellen en ophalen) tot en met de prestaties op de dag van het event zelf en tijdens de afbouw. 

De dag zelf

Opstaan, je flink uitrekken en in je ogen wrijven‚Ķ het is feest! Op de dag zelf zorgen Charlie en het team ervoor dat  jullie zorgeloos kunnen genieten van het feest en de organisatie aan ons overlaat!


Kerekewere

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x