Themafeesten

Een themafeest in gedachten?

50 jaar getrouwd, jouw dertigste verjaardag, opening van een bedrijf dat jullie willen vieren, een geweldig verrassingsfeest of een gezellige familiedag? Elke reden is goed om een spetterend feest te organiseren met vrienden en familie! Af en toe mag het nét dat tikkeltje meer zijn met een origineel thema, en buitengewone locatie of een zalige ambiance band! En dat is één van de specialiteiten van Charlie. Ik popel al om jullie te helpen!

Een origineel feest organiseren… Hoe? Help? 

Heb je zelf geen tijd of zin om een feest in elkaar te steken of wens je wat tricks  van een professionele partyplanner? Dan kom ik graag langs met mijn checklist. Ik ben helemaal thuis in het vinden van leuke feestlocatiescateraars, decoratiespecialisten, bloemisten, originele tenten enzovoort. Ook het bewaken van de planning en het budget behoort tot mijn taken zodat alles netjes onder controle blijft en jullie zorgeloos kunnen genieten. 

Kostprijs

Voor ieder feest vraag ik 50 euro per gewerkt uur.  Dit uurtarief is van kracht bij alle voorbereidingen naar aanloop van het event (emails, laden en lossen, leveranciers contacteren). Voor die prijs mag je rekenen op een zorgeloze voorbereiding, mijn beste ideetjes en duizend-en-één zaken tot in de puntjes geregeld. Neem ik de volledig organisatie voor mijn rekening of wens je zelf bepaalde zaken te regelen? Alles kan! We zorgen voor heldere communicatielijnen en een overzichtelijke checklist. Ik breng ook heel graag mijn team mee! Ontdek hier wie ze zijn. 


Klaar om een knallend feest te organiseren?
 Charlie is er helemaal klaar voor!

UW FEESTJE START HIER >>

Kerekewere

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x