Verjaardagsfeestjes in het atelier

Verjaardagsfeestje boeken voor feestneuzen!

Een origineel verjaardagsfeestje organiseren voor zoon of dochterlief? Alle vriendjes van de klas uitnodigen, de hele dag over en weer lopen, het huis op stelten en nadien uitgeteld in de zetel?  Charlie heeft een beter plan! Welkom in het knotsgekke speelatelier van Charlie and the Party Factory in Sint-Martens-Leerne tussen Gent en Deinze.

Op zoek naar een plezante en originele locatie voor een kinderfeestje?

Op het einde van een doodlopende straat stap je door de houten poort in de wondere wereld van Charlie. Een kindvriendelijke en groene omgeving waar alleen feestvarkens van 4 tot en met 12 jaar zijn toegelaten en waar het verplicht is om te ravotten, spelen, dansen, zingen, knutselen, koken, kampen te bouwen en op ontdekking te gaan. Naast het atelier bevindt er zich een groot bos, dus bij mooi weer kunnen ze buiten ravotten of spelen we het themaspel buiten. 

Een thema kiezen voor een origineel verjaardagsfeest? 

Check! Charlie heeft een menukaart samengesteld waarin jongens en meisjes, klein en groot zich zeker kunnen vinden. Kies samen met jouw zoon of dochter het leukste thema: 


Beestige uitnodigingen

Wil je graag een uitnodiging, speciaal voor Charlie ontworpen door Jana Bruggeman, geheel in thema van het feestje? Door de vele vraag naar uitnodigingen die passen bij het concept van atelier charlie, kan je hier binnenkort de beestige uitnodigingen per themafeestje kopen! Wij bezorgen je de gekozen uitnodiging per mail voor de prijs van 1.5 euro per uitgenodigd kindje en dan kunnen jullie ze zelf afprinten thuis. Je hoeft ze enkel nog in 2 te vouwen en de nodige informatie in te vullen.


Verjaardagsfeest boeken praktisch

Charlie and the Party Factory is elke woensdag en zaterdag open voor plezante verjaardagsfeestjes van 14 tot 17 uur en op vrijdag van 15.30 tot 18.30 uur. Het atelier opent een kwartiertje op voorhand

Willen jullie boeken? Gelieve dan onderaan door te klikken naar het reservatieformulier en daar alles in te vullen. Op die manier krijg ik alle nodige informatie door. Dank je wel! 

 • Leeftijd: 4 – 12 jaar
 • Locatie:Leiehoek 3, Sint-Martens-Leerne (tussen Gent en Deinze).
 • Aantal: Maximum 30 kids, minimum 12 kids. 
 • Prijs
 • VANAF JULI GELDEN ONDERSTAANDE NIEUWE PRIJZEN. Alle prijzen zijn EX btw.
  • 19 euro/kindje EX btw  minimumprijs van 11 kindjes.
  • 35 euro huur atelier.
  • Verjaardagstaart: jullie mogen zelf iets meebrengen of jullie hebben de  keuze tussen 4 à 5 taarten van Julie’s House (prijzen variëren). Wij houden rekening met allergieën of intoleranties. Bekijk onze verschillende taarten hier.
  • Vanaf 15 kindjes wordt een 2 de begeleider voorzien voor 45 euro. 
  • Drankjes zijn inbegrepen in de prijs.
  •  In deze prijs zit inbegrepen: 1 begeleider, 3 uur speelplezier, schmink, hopen verkleedkledij, punch, werkmateriaal, voorbereiding en opruimwerk, bekertjes en borden voor de taart, een te gek soundsysteem om hun favoriete muziek af te spelen, discoball, ...
  • Pinata:  Op elk feest is een pinata een voltreffer! Deze is optioneel. Prijs hiervan is 24 euro voor de pinata en 15 euro voor de vulling (snoepjes).
  • Aantal kindjes: het aantal kindjes moet ten allerlaatste 5 dagen op voorhand doorgegeven worden. Indien er toch minder kindjes aanwezig zijn dan doorgegeven kunnen wij hier helaas geen terugbetaling voor voorzien.
 • Extra drink: Indien gewenst kan de bar grenzend aan de tuin of de tuin bijgehuurd worden om een drink te geven voor de ouders van de klas. Gelieve dan wel zelf drank en versnapering te voorzien. Bekertjes kunnen gebruikt worden van het atelier
  • Huurprijs: 50 euro. Per extra worden dezelfde tarieven aangerekend. Bij de extra drink kunnen jullie zich settelen aan de tafeltjes aan het water. Bij minder mooi weer gaat de drink door in het gezellige bartje dat grenst aan de tuin. Drankjes voor de kindjes zijn inbegrepen de prijs.
 • Parkeerplaats: voldoende plaats voor de deur.
 • Foto's tijdens het feestje: indien u niet wilt dat er een foto op Facebook/instagram komt, gelieve dit dan specifiek te vermelden. 

Belangrijk bericht aan de ouders: jullie worden vriendelijk verzocht om het speelterrein te verlaten om te shoppen, te rusten, te sporten of andere activiteiten te boeken. Dit omdat wij uit ervaring leerden dat de kindjes veel meer opgaan in het spel als we  ze heel even volledig onder onze hoede hebben :)

Wil jij ook een verjaardagsfeest om nooit te vergeten? 

 Charlie is er helemaal klaar voor! 

BOEK HIER EEN VERJAARDAGSFEESTJE BIJ CHARLIE >>

Kerekewere (terugkeren)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x