Verjaardagsfeestjes in het atelier

Verjaardagsfeestje boeken voor feestneuzen!

Een origineel verjaardagsfeestje organiseren voor zoon of dochterlief? Alle vriendjes van de klas uitnodigen, de hele dag over en weer lopen, het huis op stelten en nadien uitgeteld in de zetel?  Charlie heeft een beter plan! Welkom in het knotsgekke speelatelier van Charlie and the Party Factory in Deurle,tussen Gent en Deinze.

Op zoek naar een plezante en originele locatie voor een kinderfeestje?

Op de hoek van de straat, in een klein wit peperkoekenhuisje met blauwe luikjes, staat het atelier van Charlie. Vlakbij een groene omgeving (de Westerplas), waar alleen feestvarkens van 4 tot en met 12 jaar zijn toegelaten en waar het verplicht is om te ravotten, spelen, dansen, zingen, knutselen, toverdrankjes te brouwen en op ontdekking te gaan. Er werd van september tot februari hard gezwoegd om het nieuwe atelier opnieuw om te toveren tot een kinderparadijs! 

Een thema kiezen voor een origineel verjaardagsfeest? 

Check! Charlie heeft een menukaart samengesteld waarin jongens en meisjes, klein en groot zich zeker kunnen vinden. Kies samen met jouw zoon of dochter het leukste thema: 


Beestige uitnodigingen

Wil je graag een uitnodiging, speciaal voor Charlie ontworpen door Jana Bruggeman, geheel in thema van het feestje? Door de vele vraag naar uitnodigingen die passen bij het concept van atelier charlie, kan je hier binnenkort de beestige uitnodigingen per themafeestje kopen! Wij bezorgen je de gekozen uitnodiging per mail voor de prijs van 1.5 euro per uitgenodigd kindje en dan kunnen jullie ze zelf afprinten thuis. Je hoeft ze enkel nog in 2 te vouwen en de nodige informatie in te vullen.


Verjaardagsfeest boeken praktisch

Charlie and the Party Factory is elke woensdag, zaterdag en zondag open voor plezante verjaardagsfeestjes van 14 tot 17 uur en op woensdag naargelang de beschikbaarheid. Het atelier opent een kwartiertje op voorhand

Willen jullie boeken? Gelieve dan onderaan door te klikken naar het reservatieformulier en daar alles in te vullen. Op die manier krijg ik alle nodige informatie door. Dank je wel! Vanaf 22 maart 2020 wordt iedereen verzocht een voorschot te betalen van 50 euro. Zonder overschrijving geldt de reservatie niet.

 • Leeftijd: 4 – 12 jaar
 • Locatie: Broekstraat 37, Deurle (tussen Gent en Deinze).
 • Aantal: Maximum 30 kids, minimum 11 kids. 
 • Prijs:
  • 19 euro/kindje met een minimumprijs van 11 kindjes.
  • 35 euro huur atelier.
  • NIEUW: vanaf meipannekoeken zijn vanaf inbegrepen in de prijs!
  • Taart: Hebben jullie liever een taart? Dan mogen jullie die zelf meebrengen of kiezen uit de 4 à 5 taarten van Julie’s House (prijzen variëren). Wij houden rekening met allergieën of intoleranties. Bekijk onze verschillende taarten hier.
  • Vanaf 15 kindjes wordt een 2 de begeleider voorzien voor 45 euro. 
  • Drankjes zijn inbegrepen in de prijs.

  • Wat is allemaal inbegrepen?
  •  In deze prijs zit inbegrepen: 1 begeleider, 3 uur speelplezier, schmink, hopen verkleedkledij, punch, werkmateriaal, voorbereiding en opruimwerk, bekertjes en borden voor de taart, een te gek soundsysteem om hun favoriete muziek af te spelen, discoball, pannekoeken, drankjes, 3 uur vertier en plezier en gegier! 

  • Optioneel:
  • Pinata:  Op elk feest is een pinata een voltreffer! Deze is optioneel. Prijs hiervan is 24 euro voor de pinata en 10 euro voor de vulling (snoepjes).

  • Afspraken:
  • Aantal kindjes: het aantal kindjes moet ten allerlaatste 5 dagen op voorhand doorgegeven worden. Indien er toch minder kindjes aanwezig zijn dan doorgegeven kunnen wij hier helaas geen terugbetaling voor voorzien.  
  • Parkeerplaats: parkeren langs het straat, op het gras. Voorzichtig zijn bij het oversteken.
 • Foto's tijdens het feestje: indien u niet wilt dat er een foto op Facebook/instagram komt, gelieve dit dan specifiek te vermelden. 
 • Voorschot: Vanaf 22 maart 2020 wordt iedereen verzocht een voorschot van 50 euro te over te schrijven. Zonder betaling van het voorschot geldt de reservatie niet. 

Belangrijk bericht aan de ouders: jullie worden vriendelijk verzocht om het speelterrein te verlaten om te shoppen, te rusten, te sporten of andere activiteiten te boeken. Dit omdat wij uit ervaring leerden dat de kindjes veel meer opgaan in het spel als we  ze heel even volledig onder onze hoede hebben :)

Wil jij ook een verjaardagsfeest om nooit te vergeten? 

 Charlie is er helemaal klaar voor! 

BOEK HIER EEN VERJAARDAGSFEESTJE BIJ CHARLIE >>

Kerekewere (terugkeren)

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x