Workshops en personages

Bent u op zoek naar een creatieve workshop tijdens uw feest? Zoekt u nog kinderentertainment tijdens uw bedrijfsfeest? Of wilt u graag een personage geheel in thema het feest nog extra laten opfleuren? Ook hiervoor kan je bij Charlie terecht. Hieronder vind je een kleine greep uit het aanbod van workshops en personages die we kunnen aanbieden. Had je zelf nog een ander knotsgek idee in gedachten? Dan kunnen wij hier ongetwijfeld ook iets mee doen! Aarzel zeker niet om jullie idee├źn op ons los te laten en dan zorgen wij voor de gepaste uitvoering.

 Aom uw te gek idee aan te vragen.  Lees verder indien u al wat ideetjes wil opdoen. 

Te gekke personages Zou je het leuk vinden dat het onthaal van uw feest door meisjes/jongens in thema wordt gedaan? Willen jullie kindjes dat Alice in Wonderland of Wonderwoman workshops komt geven? Heb je graag dat Sneeuwwitje komt knutselen? Gelukkig is team Charlie altijd wel in voor een verkleedpartijtje en komen wij graag in themakledij de gepaste workshops geven! 

Als u hier klikt wordt u doorgelinkt naar een personage + de mogelijke workshops die hij/zij kan komen geven. Heeft u zelf een ander ideetje in gedachten? Vuur het op ons af en wij zullen alles op alles zetten om het te doen slagen! 

Te gekke workshops 


Zonnebrillen pimpen, tulerokken maken, toverdranken maken, DIY Pinatas,... Charlie kan oneindig veel workshops bij u op locatie komen organiseren. Wij helpen jullie graag om gepaste en vooral origineel entertainment voor uw gasten uit te denken! Ook deze kunt u al dan niet in combinatie met een personage boeken. Klik hier voor een oplijsting van de mogelijkheden. 

Theatervoorstellingen
In samenwerking met Ine van Bobooti, organiseren we te gekke voorstellingen in atelier Charlie of bij u op locatie. Ine is een spring in't veld die haar verhalen ongelooflijk puur, echt en ontluikend grappig brengt. Met Bobooti combineert ze de natuur met creativiteit en humor: een mix dat volledig past binnen het concept van Charlie. Deze workshop kan apart of in combinatie met andere workshops georganiseerd worden.  Wil je een voorstelling in het atelier of op locatie laten organiseren?  Wil je liever the whole shebang en zowel een personage + workshops+ theater?

 Klik dan hier en duid aan wat je graag op jouw  feest wil! 

 Theater Worskhop 

We willen niet alleen voorstellingen geven waar we ook de mama's, papa's, oma's, opa's, tantes, nonkels en alle andere aanverwanten welkom heten maar we willen de kinderen ook de kans geven om zichzelf helemaal in de theaterwereld te wanen, zonder pottenkijkers ;) Daarom kunnen we op uw locatie of in het atelier een theaterworkshop organiseren.  

Klik hier om aan te duiden wat je al dan niet op je feest wil. 

 Drumworkshop


Heb jij dat ritme in jou en wil jij je ook eens helemaal uitleven op de drum?Wil je eens alle energie uit je lijf trommelen en de jungle fever voelen? In samenwerking met een ubersympathieke drumleraar die getraind werd bij de Bekuzi Stam in Noordelijk Afrika, laten we jullie de drumvibes voelen! De workshop zelf duurt een dik uur maar wordt voorafgegaan door de andere activiteiten die Atelier Charlie bij elk feestje aanbiedt (schminken, verkleden, dansen, ..). Voor het drumfeest werken we in thema Jungle Fever, dus laat gerust het beest in jullie los.Oren dicht en ogen open, want het drumfeest kan beginnen!!    Ook deze workshop kan zowel in het atelier als op uw locatie gegeven worden! Interesse?  Klik dan hier 

Broekstraat 37 9831 deurle
charlotte@charlieandthepartyfactory.com
T 0478/661076
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x